PecoPeco ♡

Speak Louder ♡


1 2 3 4



OLD ENTRY ♡

Random Freebies
Sunday, 14 September 2014 11:19 | Written by me | 6 comments

Assalamualaikum,

Phuh phuh, halau hantu hantu yang duduk dalam belog ni aduh kenapa banyak sangat spesis ni? 

Aku sekarang kan, sangat miskin dengan idea nak update belog. Dulu selalu aku update, semua benda aku nak cerita sampai tu kan keluar pergi makan steamboat pun nak cerita haih budak ni nampak tak? Aku tak matang masa tu hahahaha tapi sekarang aku bukan blogger yang tegar dah la. Aku punya Blog View dah turun mendadak waaaaaaaaaaaaaaa aku dah takde hubungan yang erat dengan blogger lain hukhuk sat na, aku nak menangis sambil peluk peha sambil tu aku kesat aku punya mata maksud aku bukannya kesat mata tapi apa yang mengalir tu hah AIR MATA BERDARAH! Muahahahahahahaaa


"http://3.bp.blogspot.com/-2qKpytW-gMY/VBXULFj3SZI/AAAAAAAAIPw/BDrJoWPJ3GY/s1600/Fafis(1).png"


"http://3.bp.blogspot.com/-RZTQXsBJizw/VBXU3VJV-mI/AAAAAAAAIQA/bKCO3Hgdbok/s1600/Fafis(2).png"


"http://2.bp.blogspot.com/-wBQH_X4u03c/VBXVnboxL-I/AAAAAAAAIQU/KEsABhfKeHw/s1600/Fafis(3).png"

"http://4.bp.blogspot.com/-qnLKmbC29i8/VBXWQvvDp8I/AAAAAAAAIQc/pmn-97QoIKs/s1600/Fafis(4).png"

"http://2.bp.blogspot.com/-facqBPuifig/VBXXwpKWytI/AAAAAAAAIQ8/Uo-uv2E9Ebg/s1600/Fafis(6).png"


"http://4.bp.blogspot.com/-B0ajgZSs5vo/VBXYa_N4q4I/AAAAAAAAIRM/u-SfE8qRMpo/s1600/Fafis(7).png"


"http://1.bp.blogspot.com/-RiwIAubKhTg/VBXZtzZMoCI/AAAAAAAAIRg/jCWIj4ELcQQ/s1600/Fafis(8).png"


"http://3.bp.blogspot.com/-9flehrpx81Q/VBXam9vsYtI/AAAAAAAAIR0/75P7fFRG1rE/s1600/Fafis(9).png"


"http://3.bp.blogspot.com/-E7Xz0z3KRVk/VBXbNmpolnI/AAAAAAAAISE/Z4TTPJZbJbI/s1600/Fafis(10).png"

Saja je kasi header percuma, lama tak kasi freebies. Aku rasa, sekali je aku kasi freebies dulu. Tu pun kan, dah so far away~ Hahahaha aku pun dah lama tak bergiat dengan blogskin waaaaaaaa rindu banget T_T

So, untuk menghilangkan rindu tu kan kan aku kasi freebies! Harini hati gembira la, belog wajah baru auww baru la semangat nak bukak belog huh setelah hampir setahun dia pakai baju yang sama alahai comel, saya dah tukar tu jadi stop menangis please =')

Kalau rasa nak guna kan kan, guna la kan pasal aku kasi pun sebab memang aku nak suruh orang guna HAHAHA tapi orang cakap kan kalau orang bersopan, kita bersantun jadinya sebelum ambik tu kan cakap la dulu eh! Xoxoxoxoxoxoxo tong kayu! (^-^)v

Nota kaki tercabut : Width 800















Next
Back
Blogger Syaz Harzays Minme said...

cantekkk.. pandai awak buattt :D

 
Blogger Mrs AF ♥ said...

Thankyou <3 Biasa biasa je hihihi

 
Blogger Jassarah Syafiya said...

Comelnyaa :D

 
Blogger Junkyo No Hikari said...

cute XDD

 
Blogger Anis Farhana said...

comelnya header awakk hee :)

 
Blogger Barniyah Ammara said...

Nak request header boleh? Kalau busy takpe~ :)

 

Post a Comment