PecoPeco ♡

Speak Louder ♡


1 2 3 4



OLD ENTRY ♡

Wuuu kau pehal?
Wednesday, 6 June 2012 09:17 | Written by me | 5 comments

Assalamualaikum,

Hai wuuuu lama tak update blog kan? Waaa sangat malas woooooo. Nanana~ Yang seperti korang maklum cuti sekolah semakin pendek. Dan aku masih tidak mampu menerima kenyataan mengapa begitu cepat masa berlalu. Sila terima kenyataan fiqah -.- What the fish kau nak arah arah aku derrr muahahaha! So kau tengok tak kilauan haritu? Soo soo sedap :D Semua lagu lagu dia menyentuh sanubariku keh keh keh~ Wutt.. ada sorang makcik ni nyanyi lagu feveret aku. Kau tau lagu apa? Lagu Tenda Biru!! Ahaks maceh makcik :D Lepas gian tu nak dengar orang nyanyi lagu tu. Kalau aku nyanyi, mahunya hujat lebat turun. Karang habis pulok baju makcik sebelah rumah ni haaa. Habis satu kawasan perumahan dengar bebelan dia yang ish ish teramat menyakitkan hawa telinga -_- Waaa makcik jangan banyak marah wooo. Waaa hanya gurau sama makcik saja. Bajek makcik tu ada blog suke skodeng blog kau puihh!!

Woi kau pehal?! Keh keh keh tetiba kuar pulak suara jantan yg telah lama tak terkeluar tapi akhirnya terkeluar jugak sebab punya kuat aku teran suruh bagi keluar :D Alaa mcm abang saleh lah weh.. Lembut lembut jugak tapi ada jugak suara jantan. Pewit..cayalah kau abang saleh kah kah kah! Takde lah aku cuma pelik sejak akhir akhir ni kenapa ramai sangat yang UNFOLLOW blog aku? Apa salah yang aku dah buat? Tak puas hati sebab aku tak follow balik eh? Bukan aku sengaja tapi kadang kadang korang follow aku tanpa meninggalkan jejak di cbox aku. Aku memang malas nak check kat dashboard pastu tengok sorang sorang. Ni yang buat aku panas mcm makan mamee slurpppp (-"-) Haha chill lah aku tak marah mana pun tapi makan hati tu adelah --'

Eh cuti sekolah ni amat membosankan. Apa yang aku nak jawab kalau cucu cicit aku tanya dekat aku nanti? Takkan aku nak jawab masa aku banyak dihabiskan dengan Blogger? Adakah sememangnya itu jawapannya? Masih menjadi persoalan.. Setiap kata cacian yang telah engkau berikan, buat kurasa zero zero oooo. Hahaha nyanyi ala ala Najwa Latip. Aku tak tau kenapa aku tak berapa gemar dengan Najwa Latip. Mungkin sebab nama ayah Latip yang mengingatkan aku kepada Si Latip jongos pembuli tegar aku ketika di tadika. Hahaha kisah kau dan aku betul lah kau ni fiqah. Teringat kisah ku di malam itu.. Sejak bertemu ku rindu selalu.. Tak dapat aku melupakan oh wajah mu.. Telah menjadi lukisan di hati ku.. Moh lah kita layan lagu Alleycats!! Apa apa pun, jiwang 90-an tetap dihatiku. Minah jiwang 18sx ke udara untuk melayan Suria Cinta bertemankan Dj Lin :D Akok kita yang amat auww auww suaranya hihihi~  Chow!!

: Pssst.. motif post kali ini masih menjadi rahsia. Kurang kontroversi, tingkatkan prestasi muahaha!







Next
Back
Blogger miss chentacinta said...

Haha tak habis dengan Suria cinta kau ni --' Buuu minah jiwang 18sx!! Hahahahahaha xD

 
Blogger Mrs AF ♥ said...

Oit kau jeles pehal? Puih wekkk

 
Blogger miss chentacinta said...

Wuuu wekk puih lala nana hihi wa wa wa~ hahaha pape jelah :P

 
Blogger Mrs AF ♥ said...

Haa haa yolah whatever (-"-) hahaha

 
Blogger miss chentacinta said...

polaa nade~~

 

Post a Comment