PecoPeco ♡

Speak Louder ♡


1 2 3 4



OLD ENTRY ♡

Finally siap ~~
Wednesday, 29 May 2013 20:01 | Written by me | 3 comments

Assalamualaikum,

Ku taip entri ini dengan sengihan lebar di pipi (^o^) Takde la, do'oh je lebih demo ni muahahahahahaha ayat retisss sangat ~(-_-)~ Saje je nak inform agar kalian tidak tersalah faham dengan daku apabila daku mengupdate entri terbaru. Not ape right, just risau u'olss misunderstanding that I will feeling2 again like the before entri. I will not la. Don't risau ok dude? Memandangkan lagu belog sudah bertukar nada, sangat sempoi. Dengan salji salji turun dari atas lappy ku, oh sangat berdrama feeling feeling berada dalam Origami Warrior heheheheheehehe apekahhhhhhhhhhhhh XD Sape suke tengok citer tu dekat astro ceria? Yeayy, semua ini adalah pengaruh buruk dari adik haku yang gemar nengok citer itu! 

Okay dokey moh lew kite tutup cerita pasai Origami Warrior tu tapikan anime anime dalam citer itu semuanyer handsome handsome hehehehehehehehehehehehehehehe sorry Giant~ anda diketepikan sebentar hahahahahaha takde motip betulah (~_~) Sebenarnya kan, yeayyyyyyyyyyyyy! Akhirnya siap jugak muahahahahahahahaha penat tau daku tido lewat. Ekceli, sepatutnya dah lama kawan aku suruh aku buat tapi tulah masa tu takde kehkehkehkeh ni cuti dua minggu ni kan baru boleh buat. Nak tengok? Nak tengok? Nak tengok?

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa ~~

Kalau aku edit belog orang, mesti tak lari dari warna pink + biru hihihihihi minat sangat dengan gabungan warna tu wahhhhhhhh terasa seperti pasangan yang bahagia (^0^)v 
Kalau mcm belog belog biasa, selalunyer letak curtain kan? Eh curtain ke? Ala yang mcm aku punyer ni ha yg warna kelabu tu tapi yang aku edit dekat belog kawan aku ni sesaje nak ubah mood. Ambik  code background tu, pastu letak je dekat code untuk blog curtain tu ha. Ambil idea dari belog ApplePine hehehehehe ~ Yang ala ala hiasan untuk cbox tu pulak yang background warna biru, font warna pink tu dari Aien Syahierah. Belog dia comel sesangat (^.^) Alaaa, penat lah kalau nak citer semuanyeerrrrrrrr (=3=) Senang senang, korang berkunjung sendiri lah ea. Tekan je gambar tuuu automatik korang dibawa masuk kee belog itu ~~~~ 





Next
Back
Blogger Fieka Monster said...

comelnya ~ geram tengok blog tuh ! ^^

 
Blogger Mrs AF ♥ said...

Hehehe.. mekasih! v(^o^)v

 
Blogger Aien Syahierah ♥ said...

Hahah.thnks la tag nme kite.Wahaaa. Pdhl blog akk comel lgi.aien suke cre akk design header tuh..

 

Post a Comment