PecoPeco ♡

Speak Louder ♡


1 2 3 4



OLD ENTRY ♡

Freebies header #1
Wednesday, 17 October 2012 21:44 | Written by me | 19 comments

Assalamualaikum,

Terlanjur aku tak pergi sekolah harini, jadi aku putuskan nak bagi korang hadiah! Yeappy tepuk amai2 cepat :P Aku buat ni pun nak hilangkan rasa bosan lepas habis Pmr ni hihihi. Tapi aku buat satu jelah ^^ Karang buat banyak2 takde orang nak pakai pulak kan sobs Y_Y <--- ayat takleh nak pergi blah B) Btw, yang lappy tu korang boleh letak gambar korang sendiri. Hmm ikut suka hati korang lah nak buat camne eh :) Tak tau? Laaa takkan aku nak ajar jugak. Okay camni.. Kalau korang still tak tau camne nak letak gambar korang kat lappy tu, korang boleh tanya kat aku okay. Nanti aku tolong (^_^) Korang, kalau korang nak pakai boleh tak comment dulu? Kita kan orang melayu. Ada budi dan bahasa nyer. Mekasih ^^v

http://2.bp.blogspot.com/-0-ZXKqg2404/
UH-HCMtMMgI/AAAAAAAAFZU/9A5-tRMDvnw/s1600/FAFIS-1.png

Nota kaki : Aku luper nak cakap yang aku disable semuanya. Jadi korang kena klik dekat picture tu. Nanti korang copy jer code dia eh. Mekasih =)


Next
Back
Blogger HAJAR said...

Cantik..:)

 
Blogger Mrs AF ♥ said...

Terima kasih ^^

 
Blogger nis said...

awak guna font apa ye yang ' My Fantasy webbie' font tu comell.. ^^

 
Blogger Mrs AF ♥ said...

Ooo sy guna font Udomojjial ^^

 
Blogger Jeniffer said...

comel <3 love it. saya ambil

 
Blogger Mrs AF ♥ said...

Okay ^^

 
Blogger NIA SI DRUMSTICK said...

awww!!!comel nye..buat la lagi byk2..

 
Blogger Mrs AF ♥ said...

Hahaha InsyaAllah =)

 
Blogger cherryzeyra said...

comelya !! nak mintak ! :)

 
Blogger Mrs AF ♥ said...

Nak mintak? Nak mintak aper? ^^

 
Blogger diari n story Eira said...

cute la.. :D

 
Blogger Mrs AF ♥ said...

Mekasih =)

 
Blogger zara said...

Amek taw :)
TQ

 
Blogger Nur Syafiqah Mohd Sazali said...

nak guna , thanks :D

 
Blogger Zyra Marshmallow ツ said...

comel. kite gune ye =)

 
Blogger Mrs AF ♥ said...

Okay ^^ Mekasih sudi guna..=)

 
Blogger PMR candidates 2013 said...

nak curi XD hehe , cantik sangatt !! kreatif betul pembuat nya :)

 
Blogger nurul aisha hanafia said...

saya ambik ! comellah ;D

 
Blogger Yuliana Wahit said...

hi.. yuyu jalan2 dan follow sini.. come visit my site http://www.sayeshukepink.com/

 

Post a Comment